default_mobilelogo

Het bestuur van Stichting Gemeenschapshuis Berg en Dal bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en drie bestuursleden.
Een van de bestuursleden is de voorzitter van het dagelijks bestuur van de beheerscommissie.
Het dagelijks bestuur van de beheerscommissie bestaat uit vier personen; De voorzitter, de secretaris, de coördinator van de activiteitencommissie en de coördinator van de barcommissie.
De barcommissie bestaat uit vrijwilligers die regelmatig bardienst draaien.

Beheercommissie 2022

Voorzitter Ferdinand Pol 06-53767644 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Wiljan Kemperman 06-55753523 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verhuur Jan Huybers 06-13782085 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barcommissie  Fred Arians 06-15126400 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Technisch beheer Theo Loeffen 06-22747941 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact persoon Tako de Roest 06-54366852 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
       

Stichting Bestuur 2022

Voorzitter Anne Houterman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Els Faassen 06-19630079 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Wiljan Kemperman   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bestuurslid Ferdinand Pol   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.